Daar knapt uw pand van op!

Binnen-, buiten- en winterschilder in Sittard

Schilderwerk door Marcel Boonen Schilderbedrijf

Of u nu op zoek bent naar een binnenschilder of een buitenschilder, in de zomer of in de winter, Marcel Boonen Schildersbedrijf zorgt voor een pefecte afwerking. Wilt u zeker weten dat uw schilderwerk de tijd goed doorstaat? Sluit een onderhoudscontract bij ons af. Op gezette tijden controleren en reviseren wij het schilderwerk dan voor u.

 

Schilderwerk

Ik ben op zoek naar een binnenschilder

Buitenschilder

Ik ben op zoek naar een buitenschilder

Winterschilder

Ik ben op zoek naar een winterschilder

Binnenschilder

Ik wil meer weten over zo’n onderhoudscontract

Binnenschilder

Binnenschilder

Schilderwerk binnen

Schilderwerk binnen

Tijd voor een nieuw kleurtje, of moet het oude schilderwerk nodig eens worden bijgewerkt? Laat de muren, plafonds of kozijnen van uw woning of bedrijfspand schilderen door Marcel Boonen Schildersbedrijf. Zo weet u zeker dat u er de komende jaren niet meer naar om hoeft te kijken.

Om u een goed advies te kunnen geven, laten wij de toestand van uw schilderwerk op voorhand controleren door een technisch adviseur van de verffabriek. Vervolgens stellen we een offerte op, waarin wij de werkzaamheden en de te gebruiken materialen specificeren. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan gaan we meteen aan de slag!

Ik heb binnen schilderwerk te doen

Buitenschilder

Buitenschilder

Schilderwerk buiten

Schilderwerk buiten

Kozijnen, deuren, gevelbetimmering, buitenmuren, de houten schutting, (garage)poorten – ook de buitenkant van uw huis verdient het om er mooi uit te zien. Wanneer het schilderwerk barstjes, blaasjes of scheuren vertoont, is het hoog tijd een schilder in te schakelen. Niet alleen zorgt ons schilderwerk ervoor dat uw huis of pand er van buiten prachtig uitziet, ook beschermt de verf het geschilderde materiaal tegen alle weersinvloeden.

Laat uw buitenschilderwerk uitvoeren door Marcel Boonen Schildersbedrijf. Ook in de winter!

 

 

Ik heb buiten schilderwerk te doen

Onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Schilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing, zeker waar het buitenschilderwerk betreft gaat het ook om een goede bescherming van het onderliggende materiaal. Het is dus belangrijk om uw schilderwerk goed bij te houden, om beschadigingen en onnodige kosten voor te zijn. Met een onderhoudscontract bij Marcel Boonen Schilderbedrijf weet u zeker dat uw schilderwerk altijd op orde is. Naar het onderhoud van uw buitenschilderwerk heeft u geen omkijken meer.

 

De voordelen van een onderhoudscontract

 

  • Marcel Boonen Schildersbedrijf neemt jaarlijks contact met u op om een afspraak te maken voor een inspectie van het schilderwerk.
  • Uw schilderwerk zal altijd in een goede staat van onderhoud verkeren.
  • Door het tijdig constateren en herstellen van kleine gebreken, voorkomt u groot onderhoud en dus hoge kosten.
  • U voorkomt pieken in de uitgaven door gespreid onderhoud, bijvoorbeeld door het splitsen van gevelzijden.

U heeft niet te maken met wachttijden en haastklussen; u bent altijd verzekerd van tijdige uitvoering van de herstelwerkzaamheden.

Vertel me hier meer over

De winterschilder

De winterschilder

Vroeger werd het buitenschilderwerk vooral in het voorjaar en in de zomer gedaan. Tegenwoordig is het ook mogelijk de buitenschilder in de winter in te schakelen, door de ontwikkeling van speciale verf, die droogt en uithardt bij lagere temperaturen. Ook bij Marcel Boonen Schildersbedrijf kunt u in de winter terecht. Zou het weleens kunnen gaan regenen of sneeuwen? Dan zorgen we natuurlijk voor overkapping. De kwaliteit van het schilderwerk in de zomer en in de winter is exact hetzelfde.

Aangezien de meeste mensen hun schilderwerk nog altijd in de warmere tijd van het jaar laten uitvoeren, zijn de wintermaanden voor ons een rustige periode. Wij werken in de maanden november tot maart om deze reden voor een speciaal, gereduceerd tarief

Ik wil profiteren van de winterkorting