Binnen en buitenschilder in Sittard

Bekijk wat we doen

Onze diensten

Of u nu op zoek bent naar een binnenschilder of een buitenschilder, in de zomer of in de winter, Marcel Boonen Schildersbedrijf zorgt voor een perfecte afwerking. Als u vragen heeft over uw project of behoefte heeft aan een kleuradvies aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Om te zorgen dat uw project de juiste behandeling krijgt, komen we bij u langs om de huidige staat van het schilderwerk te bekijken. Vervolgens stellen we een offerte op, waarin een passend verfsysteem met de juiste materialen aan u word gepresenteerd. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan wordt uw opdracht ingepland en gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

9

Binnen schilderwerkzaamheden

Tijd voor een nieuw kleurtje, of moet het oude schilderwerk nodig eens worden bijgewerkt? Laat de muren, plafonds of kozijnen van uw woning of bedrijfspand schilderen door Marcel Boonen Schildersbedrijf. Zo weet u zeker dat u er de komende jaren niet meer naar om hoeft te kijken. Ook bij bijzondere problemen zoals schade door bijvoorbeeld; nicotine, brand, lekkage etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

9

Buiten schilderwerkzaamheden

Kozijnen, deuren, gevelbetimmering, buitenmuren, de houten schutting, (garage)poorten – ook de buitenkant van uw huis verdient het om er mooi uit te zien. Wanneer het schilderwerk barstjes, blaasjes of scheuren vertoont, is het hoog tijd een schilder in te schakelen. Niet alleen zorgt ons schilderwerk ervoor dat uw huis of pand er van buiten prachtig uitziet, ook beschermt de verf het geschilderde materiaal tegen alle weersinvloeden. Wij zijn ook ervaren in het repareren van schade door houtrot.