Door Schildersbedrijf Marcel Boonen geschilderd

Schilderwerk door Marcel Boonen Schilderbedrijf 

UITSTEKEND
23 recensies op
Esther Nieuwenhuysen
Esther Nieuwenhuysen
2023-11-28
Prettige communicatie, fijne schilders die heel netjes werken en alle afspraken nakomen. Nu is binnen ons gehele trappenhuis geschilderd. In het voorjaar laten we het buitenwerk ook door Marcel Boonen schilderen!
Monique Tijsterman
Monique Tijsterman
2023-11-21
Kozijnen, deuren en wanden laten schilderen. Zeer tevreden. Ervaren schilders. Netjes.
Babette Ahrens
Babette Ahrens
2023-11-18
Zeer tevreden met het schilderwerk van de firma Boonen. Voor onze verhuizing is het hele huis van binnen in de verf gezet en alle beschadigingen zorgvuldig weggewerkt. Daarnaast vooraf een duidelijke prijsafspraak, en alle afspraken worden netjes en tijdig nagekomen. Gekozen voor dit schildersbedrijf omdat zij bij ons vorige huis ook het schilderwerk binnen en buiten naar grote tevredenheid hebben uitgevoerd.
Claudia Hooghiemstra
Claudia Hooghiemstra
2023-11-18
Schildersbedrijf Marcel Boonen heeft zeer nauwkeurig en uitstekend binnenschilderwerk (muren, plafond en kozijnen) voor ons geleverd. Het contact was erg professioneel en vriendelijk. De heren verzorgden uitstekend voorbereidend werk zoals goede afdekking van vloer en meubels. Daarnaast zijn alle scheuren en slechte plekken op de muren keurig gerepareerd. Tot slot is de afwerking zeer strak verzorgd. Tevens werken ze met kwalitatief goede materialen wat heeft geleid tot een prachtig eindresultaat! Wij zouden Schildersbedrijf Marcel Boonen dan ook zeker aanraden en opnieuw inschakelen.
Monique Theelen
Monique Theelen
2023-11-10
Heel prettige ervaring met dit schildersbedrijf op alle gebied. Goed werk geleverd en vriendelijk personeel en afspraken goed nagekomen.
Peter van Gurp
Peter van Gurp
2023-11-10
Heel tevreden over het geleverde werk
Petra Vanderlyde
Petra Vanderlyde
2023-09-10
Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Mijn interieuri is als nieuw door het vakwerk van de schilders. Ook het buitenwerk is als door een ringetje te halen. Kortom uitstekend vakmanschap, klantvriendelijk en betrouwbaar. Wat ik heel belangrijk vindt, het bedrijf denkt mee , ik heb deskundig advies gevraagd en gekregen wat het uiteindelijke resultaat ten goede is gekomen. Kortom helemaal gied.
Annie Van Bun
Annie Van Bun
2023-08-04
Vakkundige schilders die supergoed, netjes en snel werken. We zijn zeer tevreden!
Wim Pustjens
Wim Pustjens
2023-07-11
Heldere communicatie. Pro-actief meedenkend. Geeft creatieve suggesties, bespreekt alle mogelijkheden en draagt oplossingen aan. En last but not least, levert uitstekend en duurzaam vakwerk met de beste materialen voor de verschillende situaties. Wij zijn zeer tevreden. Marcel Boonen is beslist een aanrader!
Yara Pilmeyer
Yara Pilmeyer
2023-07-11
Goede ervaring met het bedrijf. Prettige omgang met klanten en levert goed werk!